Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vatten i trädgården och vattenväxter

Vattenhyacint

2012-08-03 10:29 #0 av: Solbacken1

Vi har en liten damm i vår verkstad och till den har jag köpt två vattenhyacinter. Nu undra jag hur jag skall sköta dem eftersom de ej verka mår bra. Bladkanterna blir bruna och undersidan mjuk. Skulle gärna vilja rädda växterna.

 

Tack för svar. Anke

Anmäl
2012-08-04 19:35 #1 av: dolfen

Jag googlade som hastigast. Lite skötselråd om vattenhyacint från blomsterlandet.

 

Anmäl
2012-08-05 07:42 #2 av: Bjornen

Ljust och omkring 20 grader varmt. Inte för låga nattemperaturer och aldrig frost. Gillar inte att bli blöta ovanifrån.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.