Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

Blompinnar

2012-07-30 09:33 #0 av: Emo

För många år sedan gjorde jag dessa trollsländor till blompinnar. Mina vänner på smyckestillverkning bad mig göra fler modeller. Nu tänkte jag att ni här kanske också är intresserade av att dekorera med blompinnar, så här är länken till tråden:

Blompinnar

 

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2012-07-30 17:43 #1 av: Chieko

Jag kollade tråden, jättefina! Bra pysselidé för mig som ska bli förskollärare också! Barn älskar att pärla men föräldrar vet oftast inte var de ska göra av dem. Med några på en pinne blir det ju superbra!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Anmäl
2012-08-01 20:41 #2 av: JTphoto

Bra ide!! Måste bara fundera på var sjutton jag har lagt de gamla pärplattorna xD

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.