Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Ett evinnerligt regn

2012-07-13 11:18 #0 av: kickboard

Vi fick en riktig regnsommar och nu börjar det tyvärr vara lite kvar av den bästa sommarmånaden.

Jag är bekymrad över mitt jordgubbsland som är så bra på gång och vi har ätiti de första bären.  Om regnet fortsätter  kommer karten att ruttna innan de mognar.

Gick  en runda i trädgården och mina ståtliga riddarsporrar som är närmare 3 meter i år, ser luggslitna ut.  Vi satte upp en stötta häromdagen, annars hade de redan legat längs marken.

Anmäl
2012-07-13 20:57 #1 av: beem

Usch för detta regn.

Oj vilka Riddarsporrar du har. Så synd att de förstörs av regnet.

Jag har  ampejordgubbe och den har hittills bara haft 1 blomma så jag har nog inte så mycket skörd att se fram emot.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.