Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Växthus, uterum och vinterträdgård

Köpa växthus, är detta nåt att ha ?

2012-06-11 22:34 #0 av: mia_pling

Har drömt om växthus i många år och idag avslöjade min sambo att han kan tänka sig att "skaffa" ett åt mig.. börjar bli trött på div pallkragar och krukor överallt.. såg ett på blocket.. tyckte de va ganska billigt men det kanske inte ät nåt att ha heller ?
Finns på blocket ( kunde inte bifoga länk till annonsen )
Från "Me & My sons" i Tranås

Anmäl
2012-06-12 17:33 #1 av: Halvdansken

Du får nog vara lite tudligare om vi ska hitta den annonsen... varför kan du inte lägga in en länk? Vilket landskap, vilken kategori...?

 

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2012-06-13 17:40 #2 av: beem

Kopiera bara länken och klistra in den här.

Ctrl C - Ctrl V


Anmäl
2012-06-14 20:28 #3 av: [deen]

http://www.blocket.se/jonkoping/Vaxthus_Alu_6_75___13_25kvm_FRI_Frakt_Hela_Sv_40322714.htm?ca=11&w=3

 

Jag hade tråkigt, haha! Tungan ute Hoppas länken funkar!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.