Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Vad är detta för växt??

2012-06-05 23:26 #0 av: ElisaCosmos

Under min dotters lekstuga kryper dessa fram samt under en spireahäck..Ser ut som någon reva? den växer på marken jag har inte sett några blommor..den skjuter upp en del bitar som är högre..den är något rödaktig i färgen..Tacksam för svar..

Anmäl
2012-06-06 07:16 #1 av: Bjornen

Jordreva (Glechoma hederacea). Den verkar ha toxisk verkan på övriga växter och blir därför dominerande. Plantan på bilden har växt på ett skuggigt ställe.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.