Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

Vad heter blomman?

2012-06-04 22:57 #0 av: [sakring]

Dessa växer i min gräsmatta. De vänder sig mot solen och går ihop om det är mulet och på natten. Jag har googlat på solvända men det är det tydligen inte. Någon här som vet?

 

Anmäl
2012-06-05 07:24 #1 av: Bjornen

Åkervinda (Convolvus arvensis)

Anmäl
2012-06-05 08:59 #2 av: WiolaH

Se till att få bort dem, de tar över ALLT om de bara får en chans.

Vackra att se på, men jobbiga! Skrikandes

Anmäl
2012-06-05 09:28 #3 av: [sakring]

Tack fö svar, men jag tror inte den tar över allt annat ogräs jag har i gräsmattanFlört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.