Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Namn på denna växt.

2012-05-28 18:31 #0 av: bosse

Jag undrar vad denhär växten heter. Blomman slokar vid solljus. Den verkar vara väldigt tålig för våra grannar gör allt för att ta död på den, men den kommer nästan genast tillbaka.

Vänner som bott på Cypern säger att där används den som medicinal växt. Jag bor i Libanon.

Anmäl
2012-05-29 07:55 #1 av: Bjornen

Jag känner så väl till den, men just nu är namnet inte tillgänglig.

Anmäl
2012-05-29 08:29 #2 av: Alexander/zon3

Capparis spinosa - Kapris

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.