Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

Plantera äppelträd

2012-05-21 13:41 #0 av: [GunillaF]

Kan man plantera äppelträd hela sommaren?

 

Anmäl
2012-05-21 15:14 #1 av: Åsa S

Med tanke på att träd numera säljs i kruka så ja man kan plantera hela säsongen som det går att få ner en spade i backen. MEN man måste vara noga lösa upp ev. rotsnurr ifall växten stått länge i krukan + planterar man när det är varmt är trädet extra känsligt för torka så man måste vara extra noga med att vattna rejält.

Anmäl
2012-05-21 15:23 #2 av: [GunillaF]

#1 Tack för ditt svar!Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.