Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Vad heter den här blomman?

2012-05-16 11:17 #0 av: Nosen

Vi köpte den förra året och nu har jag helt glömt vad den hette,

någon som vet?

 

Det var så fin, växte så bra och blommade länge. Luktade gott också! :)

 

 

Anmäl
2012-05-16 12:58 #1 av: Åsa S

Snöflinga (Sutera cordata) aöljs ofta under det felaktiga namnet Bacopa (Bacopa är en snarlika växt med skillnaden att den faktiskt är en vattenväxt)

Anmäl
2012-05-16 18:03 #2 av: Nosen

#1 Tack :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.