Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

(S) Mårbacka ö köpa

2012-05-08 18:31 #0 av: HappyCatMeows

Hej!

Jag önskar köpa stickling av Mårbacka. Nu finns det tydligen olika sorters Mårbacka men jag söker den "klassiska" som inte är dubbla blommor, i en fin rosa färg.

Önskar även en riktigt röd pelargon med dubbla blommor, där blommorna ser ut som små rosor.

Ja, jag är ingen blomexpert precis, vet inga namn eller benämningar men hoppas det fixar sig ändå. :)

 

Anmäl
2012-05-11 21:35 #1 av: Heart

Kolla på www.rockdala.com

Anmäl
2012-05-12 13:14 #2 av: HappyCatMeows

Tack!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.