Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Ohyra, skadedjur och sjukdomar

Sant om mördarsnigel?

2012-05-06 12:57 #0 av: monstermash

Är det sant att om man dödar en mördarsnigel kommer de andra mördarsniglarna och äter upp den? Obestämd

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2012-05-06 14:18 #1 av: ikna

Javisst gör de det!

Anmäl
2012-05-06 18:46 #2 av: Bjornen

Många arter av sniglar och snäckor är asätare och därigenom äter de även döda artfränder.

Anmäl
2012-05-10 22:08 #3 av: Fylgja

Ja, det brukar bli små halkfällor på gatan här utanför Skrattande

Man trampar på en, och så kommer det 7-8 stycken till och mumsar, och då blir det ordentligt halt om man trampar på snigelhögen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.