Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Flytta syrener!

2012-05-03 16:56 #0 av: krimskrams

Jag skulle vilja flytta syrener som finns på min gård från ett ställe till ett annat! Vilken årstid är den rätta att göra detta?

Anmäl
2012-05-03 18:54 #1 av: Bjornen

Under den lövfria perioden och senhöst är allra bäst. Var beredd med extremt vassa verktyg, då syren har ett mycket intensivt rotsystem.

Anmäl
2012-05-04 19:10 #2 av: krimskrams

ok! thanx! blir att flytta dem till hösten då! De växer lite olämpligt på vissa ställen, bland stnar, så man får hoppas att man får med tillräckligt med rotsystem då!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.