Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

gulnande blad!

2012-04-28 17:34 #0 av: krimskrams

Vad beror det på när mina paprika och chiliplantor börjar gulna i bladen/blir limegröna? För mycket eller för lite vatten? För mycket eller för lite ljus? för mycket eller för lite näring? eller fel temperatur?

 

 

Anmäl
2012-04-28 18:33 #1 av: Bosse08

För mycket ljus kan vi nog utesluta med tanke på det svenska klimatet.

Anmäl
2012-04-28 20:28 #2 av: beem

Jag ser att även mina har en tendens att bli gula / lime i vissa blad. Jag tycker att det ofta är så med paprika.

Jag har mina paprikplantor under lysrör och omskolat i större krukor. Jag tillför extra näring vid vattningen.

Möjligtvis att jag har en tendens att vattna för mycket så det kanske är det som är orsaken.

 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.