Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter

Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vatten i trädgården och vattenväxter

damm-växter

2012-04-25 14:02 #0 av: mariatingsund

det kom i fråga i flera trådar nu det där med dammar, för och mot pumpar, kemikalier mm. Nu vill jag gärna starta en tråd om dammväxter, ni som har egna dammar och dammväxter, vad de heter, hur stora blir de och hur fort de växer, förökning, skötsel, vilka är bäst för dammen och ungefärlig kostnad (dyr-mellandyr-billig räcker)

Vilket ni tycker bäst om, varför, och vad ni skulle vilja ha, alltså skriv vilt Skrattande

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2012-04-26 22:32 #1 av: mariatingsund

någon måste väl ha växter i sin damm ? Ingen? Eller var det för tidigt jag ställde frågan?

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2012-04-27 17:34 #2 av: dolfen

Jag har ingen damm, men kanske vattenhyacint kan vara något?

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.