Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

Någon som vet?

2012-04-04 12:27 #0 av: julklappen

Jag skulle vilja ha tips på hur och vad man kan göra för olika fina saker för att sedan sätta ut i sin trädgård? kanske har ni tips till mig om stenar,träd, m.m. som man kan använda?

Anmäl
2012-04-06 08:05 #1 av: Maria

Det är ju jättesvårt att svara på för det är ju helt en smaksak.

Kolla på Loppisar om du hittar något kul du kan ha i din trädgård.

Titta i inredningstidningar/trädgårdstidningar och se om det är något som faller dig i smaken.

/Maria

 

Anmäl
2012-04-08 22:24 #2 av: julklappen

jag menar inte  köpa olika saker. Jag menar om någon har tips på  hur man kan göra olika saker själv  av trä och stenar t.ex.

Anmäl
2012-04-09 03:06 #3 av: Lill-Kisse

Titta in på t ex odla.nu. Där finns en del tips, blogg och länkar.
Har man väl börjat bläddra bland hemsidor om trädgård, hittar man snart flera.

Man kan fixa egna spaljéer, pergola, drivbänk, arbetsbord, pall, krukor, amplar, stenlagd gång, cykelställ, japansk hörna etc.

Anmäl
2012-04-09 11:46 #4 av: julklappen

Tack för tipset.

Anmäl
2012-04-10 01:46 #5 av: Lill-Kisse

Man kan hitta några bloggar skrivna av personer med ungefär likadana intressen som man själv har. Här är en samling på f n 111 bloggar om trädgård: http://www.tradgardsbloggar.se/ 
Det kan säkert ge mycket inspiration.

 

Anmäl
2012-04-10 16:29 #6 av: julklappen

hm, denna sida var i ombyggnad stod det.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.