Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

(S) diverse växter

2012-03-29 22:29 #0 av: tvättäkta bybo

har aloe vera och euphorbia leuconeura även kallad "sprätt iväg", om någon är intresserad! :)

kanske även någon svärmorstunga och fredskalla och någon till sort som blir flera meter hög, rätt vanlig men kan inte namnet på den tyvärr.

kanske kan skrapa ihop något annat oxå, möjligen :)

 

pris kommer vi överrens om! :)

 

Anmäl
2012-03-30 01:02 #1 av: julklappen

vad ska du ha för Svärmorstungan då?

Anmäl
2012-03-30 07:56 #2 av: tvättäkta bybo

35:- plantan

Anmäl
2012-03-30 22:59 #3 av: tvättäkta bybo

å då är de ingen miniplanta!

Anmäl
2012-03-30 23:38 #4 av: julklappen

ok. Nää, jag är inte intresserad av att köpa.Fick en sådan planta av en vän.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.