Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Citronträd, undrar över.

2012-03-29 13:26 #0 av: julklappen

Jag undrar om man kan sätta stiklingar från Citronträd? Undrar om man kan ta små kvistar från ett Citronträd och låta sitta i vatten ett tag och på så sätt kanske man får rötter på de små kvistarna.Som man sedan planterar i jord och kruka? Finns det någon här som kan ge mig ett svar?

Anmäl
2012-03-29 18:54 #1 av: ikna

Jag har tagit sticklingar från mina citronträd och det gick bra. Jag satte dem direkt i jord i en kruka, jag tog hälften plantjord och hälften såjord.

Anmäl
2012-03-29 19:24 #2 av: Pilon

Coolt!

Anmäl
2012-03-29 22:50 #3 av: julklappen

Tack för svaret.

Anmäl
2012-03-30 09:56 #4 av: Pilon

skulle vara ännu bättre att ha ett limeträd:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.