Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Lökar och knölväxter

Amaryllislök

2012-03-14 19:54 #0 av: Thyra4

Jag har en två år gammal amaryllislök, som jag i början av januari såg att en kraftig knopp var på väg upp. Några bladtoppar hade också kommit upp. Jag började vattna och satte den i fönstret. MEN inget har hänt på drygt 2 månader. Löken är ännu väldigt spänstig och jag hoppas ännu ATT den skall komma. Det är en lite annorlunda blomma med lite fransiga kanter. Vad tror Ni?

Anmäl
2012-03-16 09:56 #1 av: ikna

Amaryllisens normala tid att blomma är jan-mars. Den kommer säkert! Vattna gärna med lite gödning.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.