Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Lökar och knölväxter

Påsklökar!

2012-03-10 19:22 #0 av: sagu

Hej!

Jag har en undran ang påskliljelökar,, hjälpte i höstas till på en handelsträdgård att sätta vårlökar och fick då ta med lite lök hem,, men på något vis klantade jag mig och glömde påsen ute under trappen över vintern,, dör lökarna av kylan eller hur vet man om det finns något hopp? Tack på förhand=)

Anmäl
2012-03-11 06:00 #1 av: Bjornen

Påskliljelökar borde ha klarat sig.Gräv ner dem så fort det går om de är fasta och hårda.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.