Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Gubbhuvud

2012-03-02 16:07 #0 av: Anna-hfg

Har en kaktus, Gubbhuvud, som brutis av för en bra taga sedan, den växer fortfarande  men kan man ta av den vid det avbrutna stället och plantera om utan att den dör?

Anmäl
2012-03-02 21:32 #2 av: Bjornen

Borde fungera men snittytorna måste torka några dagar-veckor före planteringen.

Anmäl
2012-03-03 22:47 #3 av: Anna-hfg

Tack för svar. Hur ser man att den är "klar" att planteras? Och hur djupt kan man plantera den? Den måste ju stå stadigt.

Anmäl
2012-03-04 06:51 #4 av: Bjornen

Sårytorna ska ha torkat ordentligt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.