Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Det är tomt i mina fönster!

2012-02-24 16:24 #0 av: Lounix

Eftersom vi hastigt o lustigt fick lämna vårat hus i somras så blev en hel del av mina blommor kvar, så nu gapar mina fönster tomma. Har du blomskott eller frön att skänka eller sälja billigt?

Anmäl
2012-03-29 22:28 #1 av: tvättäkta bybo

har aloe vera och euphorbia leuconeura om du är intresserad! :)

kanske även någon svärmorstunga och fredskalla och någon till sort som blir flera meter hög, rätt vanlig men kan inte namnet på den tyvärr.

kanske kan skrapa ihop något annat oxå, möjligen :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.