Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Växthus, uterum och vinterträdgård

Växthus 5 m.

2011-12-05 16:38 #0 av: [Northbridge]

Körde på pvc-plats detta året för att känna på hur det var att odla. Tyckte som sagt att det var jätte kul och intressant att se hur det kunde växa och knaka där inne, för var lite skeptisk över om det verkligen kunde växa där. Men jojomen, det kunde det!
Nu ska jag flytta (eller ja, till sommaren) upp till Norge, där vi letar efter hus. Och då ska jag ev. få ett växthus (om jag inte får det i t.ex julklapp, konfirmationspresent). Har visat mina föräldrar om växthuset på Jula som heter "Växthus 5 m", vilket skulle bli alldeles lagom för att både använda det som lusthus och växthus. Tja, en stol och några krukor att odla i!

Skickar med länken på den, så får ni säga vad ni tycker om det. Kanske är det någon som kan berätta lite mer om polykarbonat-växthus, om dem är bra/dåliga osv.

http://www.jula.se/vaxthus-5-mspecial-id-240-716013

Anmäl
2011-12-10 15:30 #1 av: mariatingsund

du såg att det var 5 kvadrat dvs ca 2*2,5 meter och inte 5 meter lång?Det räcker nog bara för växter, inte sällskap.  

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2011-12-10 22:12 #2 av: tvättäkta bybo

kul med växthus! :)

byggde mitt i somras, med dubbel plast och fläkt som blåser luft mellan lagren! :)

 

Jättedåliga bilder, jag vet...

Anmäl
2011-12-10 22:13 #3 av: tvättäkta bybo

ca 16-17 m2 :))

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.