Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Humle

2011-10-20 17:13 #0 av: [bejan]

Jag satte två humleplantor i våras som vuxit till sig ordentligt. Ska jag klippa ner dom i höst eller till våren?

Anmäl
2011-10-20 20:41 #1 av: Åsa S

Humle vissnar ner varje år bara slita eller klippa bort det gamla i vår då det börjar komma nya skott nerifrån marken.

Anmäl
2011-10-21 18:53 #2 av: Lill-Kisse

Ett litet tips är att låta någon gammal fjolårsslana vara kvar runt stången, för det hjälper de nya skotten att klättra uppåt. Att jag gör så, beror på att mina humlestörar är så finputsade att de nya skotten behöver lite hjälp på traven.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.