Annons:
Etiketterköksväxterkryddorläkeörter
Läst 7820 ggr
RudeGirlPottery
7/26/11, 6:04 PM

Frysa in pak choi?

Här står jag med massor av pak choi, mizuna och komatsuna. JAG  VET, jag sådde för tidigt och får betala priset för det nu. Man lär av sina misstag. Hur som helst, jag hinner inte äta upp allt på en gång så jag undrar om jag kan förvälla och frysa in? Någon som har provat det?

Mizuna - tveksamt - det är ju mera som en sallad, likt ruccola, men de andra två? De är ju lite som mangold och den kan man ju frysa in.

Tacksam för tips!

Annons:
[Asta]
7/27/11, 9:53 AM
#1

Jag har aldrig testat men tycker också att pak choi borde gå att frysa in efter förvällning. Du får göra ett litet test.

Upp till toppen
Annons: