Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Frysa in pak choi?

2011-07-26 18:04 #0 av: RudeGirlPottery

Här står jag med massor av pak choi, mizuna och komatsuna. JAG  VET, jag sådde för tidigt och får betala priset för det nu. Man lär av sina misstag. Hur som helst, jag hinner inte äta upp allt på en gång så jag undrar om jag kan förvälla och frysa in? Någon som har provat det?

 

Mizuna - tveksamt - det är ju mera som en sallad, likt ruccola, men de andra två? De är ju lite som mangold och den kan man ju frysa in.

 

Tacksam för tips!

Anmäl
2011-07-27 09:53 #1 av: [Asta]

Jag har aldrig testat men tycker också att pak choi borde gå att frysa in efter förvällning. Du får göra ett litet test.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.