Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Lampa?

2011-07-25 13:34 #0 av: MajaL

Gissar att det är här jag kan hitta experter på detta bland annat.

Jag har en del växter som kräver lite mera ljus. Bland annat en köttätande växt som är väldigt glad i både värme och ljus. (Samt fukt, men det fixas redan på ett bra sätt).

Sedan har jag en passionsblomma som eftersöker mera ljus bara.

Samt ett gäng frön som önskar 28-30 graders värme för att gro (exotiska och ovanligare passionsblommor).

Några tips på lampor?

Hittade dessa, tyckte de kostade lite mycket dock. Ni har inga tips på lampor som man kan hitta i djuraffärer eller dyl?

 

Anmäl
2011-07-27 15:23 #1 av: dolfen

Tack för länken. Jag har hört talas om att det ska finnas ledväxtlampor men aldrig sett någon.

Dyra i inköp. Men kanske billigast i det långa loppet.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.