Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Städsegrön magnolia

2011-06-29 00:14 #0 av: Norrskenet

Jag har en städsegrön magnolia som behagar mig med att blomma i år. Den har blommat en gång tidigare med en blomma och det var tio år sedan. Jag läste någonstans att i ett orangeri i danmark så har man en fest varje gång den blommar eftersom den blommar så sällan. Till råga på allt så är blomningstiden kortvarig, men blommorna är ca 25 cm i diameter och otroligt vackra. Den första av fem knoppar har nu blommat färdigt så jag väntar på nästa. Ikväll hade vi en grillfest till dens ära.

Anmäl
2011-06-29 07:55 #1 av: vojsan

Vacker :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.