Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vilda växter och ogräs

Vad har jag hittat för blomma?

2011-06-20 20:43 #0 av: Sara1

Ikväll när jag rensade lite i min trädgård så hittade jag något jag aldrig sett förut. Växtens blad ser ut ungefär som aklejans och sedan har den en hög och ganska grov stjälk. Blommorna är rosa och ser annars ut ungefärsom de på hundkäx och såna liknande växter. Vad kan det vara? Jag ska försöka få till en bild senare.

Anmäl
2011-06-21 00:44 #1 av: Bjornen

aklejruta.

Anmäl
2011-06-21 13:13 #2 av: Sara1

Japp, du har nog rättGlad Det ser ut att stämma!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.