Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Luden dill

2011-06-19 21:24 #0 av: ettlitetalias

Min dillplanta har gått och blivit täckt i vitt ludd. Någon som har någon ide om vad det kan vara? Borde jag slänga ut den?

Anmäl
2011-06-20 00:30 #1 av: Bjornen

mjöldagg

Anmäl
2011-06-20 01:09 #2 av: ettlitetalias

är det farligt? Alltså, är plantan fortfarande ätbar, eller redo för soptunnan?

Anmäl
2011-06-20 10:21 #3 av: Bjornen

Man bör nog undvika att äta av den.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.