Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Lökar och knölväxter

Gladiolus i kruka bortskänkes

2011-06-02 09:25 #0 av: [iurochskur]

Eftersom jag inte har tid för min snabbt växande gladiolus så skänker jag bort den till någon som kan sätta den i rabatten. Blomman finns i Surahammar men kan tas med till Västerås (västmanland) eller även Hässelby strand (stockholm) vid intresse. Vi ska dit idag.

Någon som vill ta hand om min gladiolus?

Skriv pm snarast i så fall.

Anmäl
2011-06-02 10:55 #1 av: [iurochskur]

Nu har min gladiolus hittat ett hem.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.