Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rosor

vit tornedalsros

2011-05-17 11:57 #0 av: Bjornen

Någon som sett och ev. har vit tornedalsros, alltså dubbelblommande kanelros ? Den är jag mycket intresserad av att få tag.

Anmäl
2011-05-18 07:38 #1 av: Bjornen

Jag är också intresserad av enkelblommande kanelrosor med vita blommor. Jag har själv aldrig sett dem i det vilda och inte odlade heller.

Det förekommer det vet jag då det finns ett antal rapporter om detta.

Jag är därför intresserad av att köpa sådana rotskott.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.