Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Trädgårdsbyxor säljes oanv

2011-05-03 17:11 #0 av: Luux

Hej alla!

Jag fick i present 2 jättesnygga byxor att ha i trädgården , men tyvärr i fel storlek för mej! Dom är från Garden girl och midjebyxa modellen och modellen heter Anthem grön och midjebyxa Roses, storleken är 40 på båda. (ganska stor i storleken)

Bara provade båda två, den gröna tog jag av lappen på innan jag märkte att den inte passade så bra, men den sitter kvar på dom rosenfärgade. Världens charmigaste byxor men tyvärr fel storlek för mej.

Säljer båda tillsammans för 800 kr plus frakt, nypris per styck 699 kr på deras hemsida. Skicka mej ett PM om du är intresserad.

Kolla gärna gardengirls hemsida för bilder samt storlekar. http://www.gardengirl.se/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=72&lang=sv

 

Anmäl
2011-05-03 21:54 #1 av: Mauo

får man fråga vad du har för storlek i vanliga fall? Så man kan uppskatta storlekarna^^

Anmäl
2011-05-03 22:30 #2 av: Luux

Hmm jag har just gått ner en del i vikt så det var därför som dom inte passar , men byxorna är en stor 40:a skulle jag tro. På deras hemsida som jag länkar till ovan  står måtten och dom skriver att dom är generösa i storleken, själv tycker jag storlekar är svårt sen dom ändrade måtten. Så säkrast att du kollar på länken och provmäter. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.