Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Gräsmattor, grovplanering och gödsling.

Hästskit?

2011-04-20 10:37 #0 av: Elshira

Jag funderar om det finns något intresse av hästbajs till trädgården? Jag vet ju att vi själva brukar gödsla med det, men tänkte mer om folk annars hellre har något annat gödsel.

Tänkte försöka säcka upp och sääla lite bajs efter som vi har sisådär 5-10 kubik ren skit (utan spån/halm osv).

Är det med andra ord någon ide att sätta upp lappar på närmsta ICA? :D

Vad kan man ta för 50 liter isf, ungefär? :)

Anmäl
2011-04-21 22:49 #1 av: hindul

Jag tror absolut det är idé att försöka sälja! Förbered några få säckar och se om det blir någon efterfrågan först, innan du förbereder en massa säckar.

Har inte sett några priser på hästgödsel, men köpte 50 L koskit i en handelsträdgård förra v, Den kostade 55 kr.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.