Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Tigger Kattmynta

2011-04-01 15:54 #0 av: Mauo

Hallå alla glada :)

Vill inte gärna handla online, och jag hittar varken frön eller plantor där jag letat. :(

Undrar därför om det kan finnas nån vänlig själ i stockholmsområdet som skulle kunna donera/sälja(lite billigt^^) ett par sticklingar kattmynta till mig :)

 

Skulle uppskattas nåt otroligt!

Skriv här eller PM, och om ni har andra tips och förslag om hur ja kan göra, skriv gärna det med :)

 

Anmäl
2011-05-14 07:18 #1 av: nickiee

hej vet att impecta säljer frön till kattmynta  kolla där

mvh nickiee

Anmäl
2011-05-14 07:49 #2 av: Bjornen

Den riktiga kattmyntan bör nog sås från frön och om du får sticklingar är det nog mycket sannolikt att du får kantnepeta. Kattmyntan är flerårig men kortlivad och inte så lämplig att sticklingföröka.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.