Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

länkar

2009-01-18 23:17 #0 av: Moderkaka

För ett tag sedan hittade jag en sida där dom sålde olika chilisorter (och mycket andra fröer). Det fanns säkert över 20 olika chilisorter med bilder och faktatexter till. och nu hittar jag såklart inte den sidan.. Är det någon som har en aning om vilken sida jag menar. lägg gärna in länkar till olika internet sidor man kan handla frön och chili ifrån.

Tack =) 

Anmäl
2009-01-20 23:56 #1 av: Christina

Under texten TRÄDGÅRD I FOKUS  finns en menyrad när det står HEM, ARTIKLAR, INLÄGG, OM SAJTEN, LÄNKAR, MEDLEMMAR

Om du klickar på LÄNKAR och scrollar ner så hittar du de här tipsen.

Föreslå gärna fler så lägger jag till.

3.0. Plantskolor och fröhandel - flera med internetförsäljning

Anmäl
2009-01-23 22:25 #2 av: Åsa S

Jag köper mina chilifröer hos Runåbergs, de har inte så jättemånga olika sorter med de säljer främst ekologiska sorter + sorter som passar för vårat klimat + de brukar ha flera sorter med snabbare utvecklingstid.

 

Runåbergs

 

 

Annars har ju Örtagården en hel del chilifröer

 

örtagården

Anmäl
2009-02-19 00:57 #3 av: timseman

Plantim Fröer, plantim.se hade chilifröer förra året, vet inte om de kommer få inte det igen. Köpte Dorset naga, världens hetaste chili av dem då.

 

Anmäl
2009-02-24 01:25 #4 av: timseman

plantim.se funkar nog bättre
Plantim Fröer

Anmäl
2009-11-24 07:26 #5 av: urbangarden

vet inte om det är menat att endast lista sidor som är företag/fröfirma. jag har inte mycket möjlighet till reklam, och har ingen drop-in skylt så folk snubblar in på min hemsida. hur som helst, jag har en egen sida, hobbyverksamhet som jag försöker göra till 24h-verksamhet, hoppas hoppas. jag säljer fröer, särskilt chilifröer, nya och exotiska sorter. bonuspaket med frön ingår vid varje beställning, låg&fast fraktavgift. hoppas det är ok, att jag lägger till min site till din lista över fröfirmor. www.urbangarden.se - fröer, urban garden

tack, daniel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.