Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Pärlrönn bortskänkes!

2009-04-01 15:09 #0 av: clivia

Vi har en liten pärlrönn i trädgården, planterad av förra ägaren för bara ett par år sen. Nu är det så att vi vill ha något annat där, trädgården är så himla liten och vi saknar t.ex. bärbuskar. Dessutom tror jag inte den trivs riktigt där den står, den ser lite "vesen" ut.

Så: om du vill ha en pärlrönn ca 1.5 meter hög är det bara att bege sig till Södertälje och gräva upp den, om det går. Jag tycker det känns trist att bara kasta bort den när den kanske kan vara till glädje för någon annan!

Först till kvarn...

Anmäl
2009-09-23 22:37 #1 av: enhendigman

Finns den fortfarande kvar?

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.