Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

Stålkanter

2009-05-06 15:44 #0 av: [Daisy-Moa-Elsa]

Behöver stålkanter till trädgården och försöker surfa runt och finna bra men inte vråldyra, tar gärna emot tips om ni har någon bra butik eller webbutik som har detta.

Anmäl
2009-05-06 16:35 #1 av: poja

Kan du inte gå till en firma som säljer plåt och be dem kapa i lämpliga mått.

Anmäl
2009-05-09 22:46 #2 av: Branneli

Precis, plåtslagaren !!! Värt ett besök.

Anmäl
2009-06-10 21:25 #3 av: Nybyggaren

Wij Trädgårdar i Ockelbo har helt underbara lösningar på kanter. De har alla modeller; sten, trä, metall, rostiga, galvade, tunna, tjocka, raka, böjda... Trädgården är definitivt värd ett besök - från hela Sverige!

http://www.wij.se/
http://www.wij.se/default.asp?HeadPage=350&SubPage=117

http://www.wij.se/default.asp?HeadPage=350&SubPage=120

Har inte lyckats komma i kontakt Wij idag, men återkommer när jag vet mer om var de får tag på sina kanter (..om de nu vill berätta...)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.