Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rosor

Med vad binder man upp rosor?

2009-05-18 01:58 #0 av: [Asta]

Vi har planterat klätterrosor förra året. Nu i år så kommer i vart fall en av dem att behöva bindas upp. Men vad binder man upp dem med?

Jag tänker att det kan väl inte vara ett hur tunt band som helst eftersom jag tänker mig att det då riskerar att skära in i rosen om det blåser.

Eller är de inte så ömtåliga?

Anmäl
2009-05-18 13:37 #1 av: Bjornen

Bast är alltid bäst.

Anmäl
2009-05-18 14:29 #2 av: [Asta]

Och ganska löst eller?

Anmäl
2009-05-31 11:35 #3 av: Chestnut

Min flammentanz fick jag binda upp förra året, band då ganska tajt mot staketet den står vid med bastband - funkade bra.

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.