Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Stjärnflocka

2009-05-20 15:37 #0 av: Joline

Vill Stjärnflockan ha skuggigt eller soligt...

Anmäl
2009-05-20 16:09 #1 av: [Asta]

Jag har just köpt och planterat Stjärnflocka, på mina plantor stod det halvskugga, inte soligt.

Anmäl
2009-05-20 18:55 #2 av: Bjornen

Gammaldags sorter trivs bäst i halvskugga-helskugga medan nyare sorter tål lite soligare. Röda sorter bör nog stå i halvskugga för att de ska få rätt blomfärg.

Anmäl
2009-05-20 23:27 #3 av: Joline

Tackar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.