Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rosor

rosor i kruka

2009-06-02 00:53 #0 av: gardenlover

har en klängros i kruka som ja plantrade i höstas. den har växt rejält och blommade fint i höstas. Nu har den fått gula blad. Varför? Den står i västerläge i stor kruka och den fick kogödsel i våras.

Anmäl
2009-06-02 09:38 #1 av: Aristarcos

Kan bara säga att min Ingrid Bergman ros mår toppen i en betong kruka och har gjort det i 3-4 år. Jag vattnar den & har gett gödning annars inget ...

Den har inte fått sådana små vita flygare vet inte vad de heter, men har för mig att de gav gula blad när vi hade det, då sprayade vi med ohyre medlel..!?

Anmäl
2009-06-03 15:35 #2 av: MdM-Cernita

Kan gödseln varit för stark kanske. Bor den utomhus i kruka?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.