Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Klotlönn-problem vad ska man göra?

2009-05-30 13:49 #0 av: Aristarcos

Jag har en Klotlönn som inte växer så bra, men har grävt upp mer i år för att försöka få den att trivas bättre, har nog stått lite för blött också. Nu ser jag att bladen är ljusare lite mot kanterna, kan det vara tecken på någon ohyra / näringsbrist möjligen ? Tacksam för hjälp så vi får igång den ordentligt i år..

 

Tack för all hjälp jag kan få..

Har precis gått med i er grupp, kan säkert lära mig ett och annat härinne ;)

Anmäl
2009-05-30 18:10 #1 av: Bjornen

Lönn vill helst ha väldränerad men djup jord så fuktigt ställe är inget bra för lönnar.

Anmäl
2009-05-30 18:12 #2 av: Aristarcos

# 1 nej jag vet det, nu har det ju inte regnat så mycket i år ännu tack och lov men vi ska förhoppningsvis i sommar dränera runt en kvartshalvcirkel med grus som gör att inte vattnet kommer att bli ståendes som tidigare och anlägga en kant där.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.