Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Flox

2009-05-20 15:09 #0 av: Heart

Något händer med floxen, bladen krullar ihop sig. Jag kan inte se några odjur Flört.

Någon som vet vad det kan vara?

Anmäl
2009-05-20 18:53 #1 av: Bjornen

Mossflox, kuddflox, prickflox, höstflox eller någon annans floxart ?

Anmäl
2009-05-20 22:35 #2 av: Heart

Såg i boken att det finns hur många som helst, visst är det bra när man ställer en halv fråga Skrattande.

Det är höst flox som jag har.

Anmäl
2009-05-20 23:46 #3 av: Bjornen

Löss, strit kan ge sådana skador, men också dålig tillväxt som följd av kallt väder kan ge liknande symtom på de första bladen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.