Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

Hallonen blommar

2009-07-05 13:11 #0 av: kickboard

Var just och tittade i mitt hallonland och det gläder mig att hallonen har så mycket blommor och kart i år. Får väl vattna om vi inte får något regn, för nu är det bara torkan som kan spoliera skörden.

Bilden är lite suddig då jag fotade med en gammal mobil.

 

Anmäl
2009-07-28 12:45 #1 av: kickboard

Nu har hallonen börjat mogna. Tyvärr har jag (min man) inte gjort något stöd åt mina plantor så det ser lite vildvuxet ut, men det gör inte så mycket för skörden blir stor i år.

Anmäl
2009-07-31 20:04 #2 av: Ida

Jag skördade mina första hallon igår. Visst har jag provsmakat innan, men igår plockade jag så att jag kunde frysa in och göra två små burkar hallonmarmelad. Det smakade gott till det rostade bröd och morgonkaffet! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.