Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

Vad är detta för insekt?

2009-07-02 02:28 #0 av: Kattmynta

Ja precis, jag har små "fjärilar" som huserar på kvällen/natten ute på min bakgård. Otroligt vackra, men kan inte minnats att jag hört ett namn på dom.

 

Dom ser ut att ha tre vita fjädrar på vadera sida som vingar, kropp och vingar helt vita. Både vingarna och benen är rätt kantiga.

 

Har en otroligt dålig mobil-bild på en i mörkret.

 

Vet någon vad denna heter?

Anmäl
2009-07-02 18:04 #1 av: Kattmynta

Yey! Hittade namnet nu.

Vitt fjädermott

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.