Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

ädelbanan

2009-06-23 10:42 #0 av: rogeflikkan

Hej!

är det någon som lyckats få frukt på sin ädelbanan?

gjorde ni något speciellt för att få det?

Anmäl
2009-06-23 15:14 #1 av: flaxss

jag har inte fått det, men det finns dom som fått.

för att det ska gå behövs tropiska förhålladen åretrun och ljust på vintern, exempel odla den i ett varmt och fuktigväxthus. sedan stora krukor och mycket vatten och näring.

Anmäl
2009-06-24 02:29 #2 av: moondancer

Det har gått jättebra i Linköpings universitets växthus, trots all ohyra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.