Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rosor

Känner nån igen dessa rosor?

2009-06-30 17:37 #0 av: mara

Skickar bilder på 2 rosor som jag inte vet namnet på. Dom blir 60 - 70 cm höga, blommar länge på sommaren (den rosa ända tills frosten kommer) Jag tycker den liknar sommerwind, men den lär ju vara marktäckande. Dessa grenar lägger sig när den blir tung, men det är väl ingen marktäckare för det?. Den röda har en starkare stam, den står upprätt, säkert en gammal rabattros som stått här i trädgården länge?? Ge förslag så jag kan undersöka saken, det vore roligt att veta vad det är för sorter som finns här. Trevlig sommar på er!

Anmäl
2009-06-30 17:38 #1 av: mara

Nästa bild

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.