Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vilda växter och ogräs

Johannesört

2009-07-24 13:44 #0 av: Ascot

Har helt plötsligt fått en massa Johannesört i en av mina rabatter. Vet ej var de kommit ifrån. Är de lätta att ta bort? Har ej försökt än.

Anmäl
2009-07-24 13:51 #1 av: Bjornen

Den äkta johannesörten kan vara lite ogräsaktig då den sprider sig med rotskott.

Anmäl
2009-07-24 20:54 #2 av: Maria

Du kan krydda nubbe med JohannesörtFlört. Underbart och beskt med en vacker röd färg.

Innan du rensar bort dem.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.