Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vilda växter och ogräs

Mera växtfrågor

2009-07-21 22:13 #0 av: [Asta]

Hittar så mycket i trädgården som jag inte vet vad det är. Och fast att jag förstår att vissa saker är ogräs låter jag dem vara kvar för att jag helt enkelt är nyfirken på vad det ska bli av dem. Här är några som  jag återigen undrar över vad det egentligen är.

Fråga 1 by you.

 

 

 

Fråga 2 by you.

Fråga 3 by you.

Anmäl
2009-07-21 22:30 #1 av: Bjornen

Kanadabinka, någon art av pilört och någon dunört.

Anmäl
2009-07-22 13:36 #2 av: MaMaMade

Pilörten är så vacker! Brukar faktiskt låta ngn stå kvar här o där...inte så svår att bli av med så det kan man tillåta sig tycker jag då den är så fin. :)

Anmäl
2009-07-22 23:33 #3 av: [Asta]

Jag tycker också den är fin. Jag låter en del saker stå kvar i rabatterna fast det är ogräs. Om det är fint.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.