Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Ohyra, skadedjur och sjukdomar

Ohyra på rosor

2009-08-01 23:08 #0 av: Lamya

Vad är det för ohyra som har gjort såhär? Ser inga kusar. Vad ska jag göra för att få bort det?

Anmäl
2009-08-01 23:23 #1 av: Åsa S

Det är gamla skador från Slemmiga rosenbladsstekeln Den äter upp delar av bladen så det blir sådär skeletterat och det är inget du kan göra åt den nu, man kan klämma ihjäl djuren då de finns på bladen men nu har de redan förpuppat sig.

Anmäl
2009-08-02 00:05 #2 av: Lamya

Ok.. då blir det alltså lika nästa år också då? Klämma ihjäl kusarna? Kan man inte spruta på något istället?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.