Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Parker, plantskolor och evenemang

Växtmarknad på Tjörn 2/8

2009-07-31 12:59 #0 av: OlleA

Nu på söndag (2/8) kl 11-14 har Tjörns trädgårdsförening en växtmarknad hemma hos Monica och Göran Hermansson på Alen, strax innan Sundsby om ni kommer från Stenungsund. De har också en väldigt fin trädgård som de gärna visar upp. Massor av trevliga växter kommer att säljas, själv ska jag bl a sälja astilbe, hostor, kungsmyntor, isop, dagliljor, stor fetknopp, rosenbräckor och pelargoner. Välkomna!!!

Olle

Anmäl
2009-08-02 09:58 #1 av: OlleA

Nu börjar det snart! Glad

Olle

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.